Services

Ο Χρήστος Ψωμάς, είναι ένας από τους πιο έμπειρους Έλληνες Οινοχόους με θητεία στα top Michelin ελληνικά εστιατόρια (όπως Σπονδή & Χύτρα), αλλά και σε world class Michelin restaurants όπως το Dinner by Heston Blumenthal στο Λονδίνο το οποίο συγκαταλέγεται κάθε χρόνο μέσα στα “50 best restaurants of the world“ από την San Pellegrino έναν θεσμό πλέον ορόσημο για το χώρο της γαστρονομίας. Είναι πτυχιούχος οινολόγος από το πανεπιστήμιο Δυτικης Αττικης και συνεχίζει τις σπουδές του στο Diploma level του WSET London καθώς και στα level του Court of Master Sommelier. Πλέον εργάζεται επάνω στην εκπαίδευση νέων επαγγελματιών στο χώρο της εστίασης με κορυφαίες συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα. Είναι ο ιδρυτής του Winetipster Education Center που αποτελεί επίσημο συνεργάτη του πλέον αναγνώρισμενου φορέα εκπαίδευσης και πιστοποίησης παγκόσμιως στο χώρο του κρασιού WSET London.

“Η δίψα για γνώση δε σταματάει ποτέ μιας και αυτή είναι το εφόδιο εξέλιξης ανθρώπων και επαγγελματιών”

Wine & Spirits Education Trust

Το Wine & Spirit Education Trust (WSET) είναι ο μεγαλύτερος πάροχος πιστοποιήσεων κρασιού, αποσταγμάτων και σάκε παγκοσμίως. Με την εμπιστοσύνη των πιο αναγνωρισμένων εταιρειών για ποτά στον κόσμο, το WSET οδηγεί τον σχεδιασμό και την εκπόνηση της εκπαίδευσης στο κρασί και στα αποστάγματα εδώ και πέντε δεκαετίες, μέσα από ένα δίκτυο παρόχων μαθημάτων σε παραπάνω από 70 χώρες και μεταφρασμένα σε πολλές γλώσσες, οι πιστοποιήσεις του WSET εμπνέουν και κινητοποιούν τους επαγγελματίες και τους λάτρεις των ποτών.

To Winetipster Education Center (WT.E.C®) είναι πιστοποιημένος πάροχος για τα επίπεδα 1 & 2 στο κρασί απο το WSET® London

Ως αποστολή του έχει να κάνει το κρασί κοινωνικά ευπροσάρμοστο και προσιτό σε όλους, μέσα απο μία σειρά μαθημάτων που απευθύνονται σε οινόφιλους που επιθυμούν να μελετήσουν ένα ευρύ φάσμα κρασιών ή σε επαγγελματίες που επιζητούν να διευρύνουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Hospitality Consultation

Ο κλάδος της φιλοξενίας είναι γεμάτος ευκαιρίες. Aνοίγματα εστιατορίων, νέες λίστες κρασιού, δυναμική κατάρτιση προσωπικού. Ως Winetipster είμαστε εκεί για να ανεβάσουμε επίπεδο στην εμπειρία του επισκέπτη σας, μέσα από την τόνωση της γνώσης του προσωπικού σας.

Μοντέρνες τεχνικές πωλήσεων

The goal: simple solutions to fatten the bottom line.

Increase Order Amount And Your Bottom Line

Εκπαίδευση Φαγητού – Κρασιού

Αλλεργίες

Εκπαίδευση φαγητού & κρασιού σύμφωνα με την κάρτα φαγητού

Επιτυχημένη διαχείριση κρασιού

Service κρασιού

Service Champagne

Σερβίροντας κρασί με το ποτήρι

Νεωτερισμοί κρασιού

Σωστή αποθήκευση

Book a consultation today.

%d bloggers like this: